Mrkvová polévka profesera MORA
MRKVOVÁ POLÉVKA PROFESORA MORA se připravuje jen z několika ingrediencí – mrkve, vody a trochy soli. Tajemstvím této polévky jsou oligogalakturonové kyseliny, které vznikají při vaření. Jsou podobné receptorům na povrchu střevní stěny a mohou pozitivně přispět ke zdraví střev. Kromě oligogalakturonových kyselin poskytuje mrkev celou řadu důležitých vitamínů a minerálů. Například vitamín A, který podporuje rovnováhu střevní bariéry a také orální imunitní toleranci. V případě akutního průjmu pes by měl dostávat polévku profesora Mora několikrát denně místo obvyklého jídla po dobu 1–2 dnů. Druhý nebo třetí den lze polévku střídat nebo míchat s obvyklou potravou psa, dokud není jejich stolice opět stabilní.
- 100% potravinářská kvalita všech ingrediencí
- Nízkotučná lehká dieta pro dočasné podráždění
- Zklidňující účinek na gastrointestinální systém